Amit a vízről tudni kell

Az anyukák mindig gondosan megválogatják az élelmiszert a gyerekeiknek. Az ivóvizet is szeretnénk ilyen gondosan és biztonságosan kiválasztani. Mindenkinek szüksége van az egészséges és tiszta ivóvízre, és mi magyarok szerencsések vagyunk. Hiszen a legfontosabb dolog a világon, az ivóvizünk az ! Igaz az ásványvizes és víztisztítókat forgalmazó cégek azt állítják, hogy koszos. Ez nem igaz! Ezt a megtévesztést csak a haszon érdekében teszik. Vajon miért kerül egy liter vezetékes ivóvíz 1 Ft-ba és egy liter ásványvíz átlagosan 70 Ft-ba? Miért kerül egy Ázsiából behozott engedély nélküli víztisztító átlagosan 100 000 Ft-ba, jobb minőségű engedéllyel akár 500 000 Ft-ba? Elgondolkodtató! Szerintünk az ivóvizet nem lehet kihasználni, ahogy az embereket sem. Ezért szeretnénk egy korrekt és hiteles tájékoztatást adni az ivóvízről és a víztisztításról.


A magyar ivóvízben minden ásványi anyag megtalálható, amire a szervezetünknek szüksége van. Rendszeresen ellenőrzik, és magyar jogszabályok biztosítják, hogy mindig megfelelő minőségű legyen. Ezért fejlesztettük ki az EV Smart víztisztítót a magyar vizekre. Figyelembe véve az erre vonatkozó jogszabályokat és az ÁNTSZ szakemberei véleményét, akik tanácsaikkal segítették„az első okos víztisztító”kifejlesztését. Az EV Smart víztisztítóval rendet teremtünk a káoszban és a magyar családok részére is elérhetővé tesszük a minőséget és nem csak tiszta vizet, hanem megbízható és egészséges terméket kaphatnak korrekt áron.


Akkor miért van szükség víztisztítóra?

Sajnos amellett, hogy jó a víz nem minden településen van megoldva például az arzén kérdés. Vannak települések ahol a nitrit okoz gondot, vagy az összes nagyvárost is érinti a régi épületeknél az ólom beoldódás. Viszont az egyik fő probléma az ivóvízzel a másodlagos fertőződés, amely a vízhálózat kora és minősége miatt történik meg (baktériumfertőződés). Az alábbi PDF fájlok letöltésével tájékozathatnak az ivóvíz minőségéről, arzén jelenlétéről és hatásairól a szervezetre. Továbbá várandósok, kismamáknak hasznos tudnivalók. Honnan erednek a vizeink? Vásároljak e víztisztítót és más sok hasznos tanulmány az ivóvízről és hatásairól.

http://antsz.hu