COFIDIS WEBSHOP HITEL

cofidis_aruhitel2

Pénzügyi partnerünk, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe segítségével termékeinket áruhitelre is megvásárolhatja. Nincs szükség sorban állásra, várakozásra, intézze otthonról, egyszerűen.

  1. Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhet.
  2. Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseire, és levesszük Önről az adatrögzítés terhét is.
  3. Nem kell postáznia: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben, a postázási idő kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk Önhöz. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Öntől.
  4. Biztonságos, mert adatait egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az internetre bíznia bizalmas személyes és pénzügyi adatait.

AZ ÁRUHITEL IGÉNYLÉS FELTÉTELEI

  1. 18. életév betöltése
  2. Európai Uniós állampolgárság
  3. Állandó magyarországi lakcím
  4. Rendszeres, min. nettó 65.000.- Ft-os jövedelem
  5. Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
  6. A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Személyi igazolvány – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolat
Adókártya – az első oldal másolata

Munkáltatói (Jövedelem) igazolás: letölthető itt (csak ezt a formátumot fogadja el a bank)

500 000 Ft alatt:
– Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik. (A bankszámla formátuma lehet: eredeti, fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
– Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

500 000 Ft felett:
– Alkalmazott: Munkáltatói igazolás
– Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

Önerő:
– 400.000 Ft-os hitelösszegig: min. 0% (tehát 0 Ft is lehet)
– 400.001 Ft feletti hitelösszeg esetében: min. 20%

timeline1_v3_ok

Gyakori Kérdések

A megrendeléstől számítva mikor vehetem kézhez a terméket?

A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik. Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben kapott szerződést két példányban kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?

Amennyiben kinyomtatta a szerződést és összekészítette a szükséges dokumentumokat várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-1-501-0306as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanapja van.

Milyen határidőket kell betartanom?

Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal  megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követő 10 munkanapig áll az Ön rendelkezésére, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse, és a futárszolgálat számára átadja. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét lezárjuk!

Technikai hiba esetén kihez fordulhatok?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő számon: 06704333730

A hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A Cofidis ügyfélszolgálatán: +36 1 354 5000