Szolgáltatás

Tervezés:

Ahogy az EV Smart víztisztítót mi álmodtuk és terveztük, így vállalunk további víztisztítók és vízautomaták tervezését. Szakképzett mérnökeinkkel és beszállítóinkkal biztosítjuk a különleges megrendeléseket lakossági és céges felhasználóknak is.

Gyártás, beszerelés, karbantartás, szerviz:

Magas minőséget követelünk meg a beszállítóinktól, ezért választottuk meg gondosan őket, és a gyártás folyamatát egyaránt. Cégünk precizitásával és minőségével helyt kíván állni az Unióban is. Vállaljuk a készülékek beszerelését. Információkérés az info@eurovyz.hu, vagy 06704333730-as telefonszámon, hétfőtől- péntekig 9-16 óra között.

„Hisszük, hogy egy magyar cég is tud minőséget előállítani!”

 

Forgalmazás:

Az értékesítési tapasztalatunk több, mint egy évtizedes. Ezért tudjuk azt, hogy egy víztisztító berendezést megrendeléstől számítva 36 órán belül el kell juttatni a felhasználóhoz. Miért? Ugyanis a készülékek nyomáspróbázva vannak vízzel és a pangó víz baktériumok elszaporodásához vezet. Ha Ön vesz egy külföldről behozott készüléket, amely akár több hónapot is állt, akkor mi a lehet a következmény? Most már Ön is tudja a helyes döntést!