Termékek

EV Smart2

“Az első okos víztisztító!”

Működési elve: Fordított ozmózis elven működik és átfolyós rendszerű (nincs tartálya). Mosogató alá szerelhető.


 

Szűrése: 4+1 lépcsős szűrés. 1. Előszűrő+antibakteriális (fizikai szennyeződés), 2. Szénszűrő+KDF+Ag (klór, növényvédő szerek, vegyi anyag, baktérium), 3.Ozmózisszűrő (arzén, ólom, bróm, fluor, nitrit, nitrát, vas) 4. Ásványi anyag visszakeverő (a vezetékes vízben található természetes ásványi anyagokat keveri vissza, Ca, Mg, …) +1. Elektromos öblítő rendszer (baktérium elleni védelem, amely akkor is működik, ha Ön nem tartózkodik otthon). 12 óránként átöblíti önmagát, elkerülve a pangó víz kialakulását és a baktériumok esetleges elszaporodását.


 

Kivitelezés:Alapozott és színterezett masszív fémház. Mérete: H43cmXSz11cmXM41 cm. Súlya: 12 kg.


 

Áramfelvétel: 36 Watt (kisfeszültség), készenléti állapotban 0,6 Watt.


 

Vízhozam: Az ozmózis elvű víztisztítóknak van egy mellékvíz hozama is, amely a lefolyóba van bekötve. Ezek általában sajnos arányaiban úgy működnek, hogy 60-70% a melléktermék és csak 30-40% a tisztított víz. Az EV Smart köszönhető a gondos tervezésnek, ennél sokkal gazdaságosabb, 70% a tisztított víz és csak 30% a melléktermék. Vízhozama 120 liter/óra.


 

Vezérlés: Egy saját tervezésű és fejlesztésű vezérlés, egy LCD kijelzővel egybe építve, amelyhez egy Wi-fi modem csatlakozik (bővebben a XXI. századi technológia képre kattintva olvashat).


 

Szerviz funkciók: Terméktípus és gyártási szám megjelenítése, vízszivárgás érzékelő, automata leállítás 6 perc után, szűrőcsere figyelő és jelző, vízátfolyás mérő, vízösszetétel mérőszondák a bejövő és kimenő vízen, 12 órás öblítő rendszer és egy státuszfigyelő, telefonszámok megjelenítése meghibásodás esetén. Az összes adatott tárolja egy mikroszámítógépen, amelyet az LCD kijelzőn keresztül, vagy a Wi-fi rendszerével bármilyen okos eszközzel össze tudja csatlakoztatni és az adatokat megtekinteni.


 

„EV Smart az első okos víztisztító”

Vásároljon közvetlenül a gyártótól