Tudta, hogy egy víztisztító lehet okos?

Igen lehet!

Az EV smart víztisztító egy egyedüálló mérőszondákkal, illetve olyan mikroszámítógépet tartalmaz, mely minden általa tárolt adatot a vízről és a gépről, azt lekommunikálja egy saját védett Wi-fi rendszeren keresztül.

Otthonainkban egyre több okos eszközzel élünk együtt. Először telefonjaink,  tabletjeink, óráink lettek okosak, gyorsították meg az információáramlást. Háztartási eszközeink is igyekszenek lépést tartani a XXI. század fejlődésével (hűtők, tévék, mosógépek, fűtési rendszerek,…). Ebbe a fejlődésbe lépett be az EuroVyz Hungária Kft. és fejlesztette ki az EV Smart víztisztítót, hogy Ön mindig tudja azt, hogy mit iszik és miből főz. E nagyszerű rendszer kialakulását, hosszú kutató és fejlesztési munka előzte meg, amiben vízügyi szakembereket is bevontunk tanácsaikkal (ÁNTSZ).

Eúzttal is szeretném megköszönni azoknak a Cégeknek és Embereknek a munkáját, akik segítettek az EV Smart-ot fejlesztésében és gyártásában. Büszkék vagyunk, hogy nem csak egy víztiszító a sok közül, és nem utolsó sorban, az “első okos víztisztító”, amely magyar fejlesztés.

Eurovyz Hungária Kft. vezetősége