Vásárlási feltételek és kiszállítás

Vásárlási és szállítási feltételek

Fizetési feltételek

A webáruházunkba átutalásos vagy utánvétellel történő fizetési módok között választhat.

Ha az előre utalást választja, akkor kérjük, hogy várja meg a visszaigazoló e-mail-t. Ha megkapta a visszaigazolást, akkor az EuroVyz Hungária kft. bankszámla számára 11742252-20074810 utalja át a bruttó összeget. Az átutalás közleményében adja meg a rendelés azonosítóját, melyet a visszaigazoló e-mail-ban kap meg. A megrendelt áru számláját, jótállási jegyét és a használati utasítást a csomagban találja meg. Ha a megrendeléstől számított 8. napig nem érkezik meg a számlánkra az összeg, akkor a megrendelését töröljük.

Ha az utánvételt választja, akkor az áru bruttó értékét és a kiszállítási díjat a kézbesítő futárnak kell kifizetni. A megrendelt áru számláját, jótállási jegyét és a használati utasítást a csomagban találja meg.


Szállítási feltételek

A kiszállítás 1-3 munkanapon belül megtörténik. Megrendeléskor kérem vegye figyelembe a hétvégi megrendelést, mert a csomagfeladást és a kiszállítást munkanapokon végezzük. A kiszállítási feltételek csak Magyarország területére érvényesek. Külföldre is szállítunk, ennek ajánlatát kérje az info@eurovyz.hu e-mail címen, vagy a +36703433370-es telefonszámon.

Budapest és környékén saját magunk végezzük a kiszállítást 9-17 óra között. Előtte mindig egyeztetünk telefonon. Egyébb esetekben futár szolgálattal végezzük.

Szállítási költségek

Előre utalás esetén a kiszállítás ingyenes.

Utánvétel esetén a kiszállítás 3000 Ft- bruttó.

2 vagy több termék vásárlása esetén a kiszállítás ingyenes (egy megadott a címre való kiszállítás esetén).


Elállási jog

  1. Fogyasztói:

A 45/2014 Kormányrendelet alapján az úgynevezett elállás jog (termék visszaküldésének a joga) illeti meg a fogyasztót internetes vásárlás esetén. Amenyiben élni szeretne-e jogával, kérem ezt minden esetben jellezze az EuroVyz Hungária Kft. részére a következő képpen. Telefonon a +36709433370- es telefonszámon, vagy az info@eurovyz.hu e-mail címen. Soha ne küldje úgy vissza a terméket, hogy ezt nem jelezt, mert nem tudjuk hogyan kezelni a csomagot. A visszaküldött termék csomagolásban legyen benne minden esetben az eredeti számla, jotállási jegy és a használati utasítás.

     II. Vállalkozói:

A vállalkozó mindaddig vissza tarthatja a termék/termékek vételárát , amig a fogyasztó vissza nem szolgáltatta részére a terméket/termékeket, vagy kétséget kizároan nem igazolta, hogy azt visszaküldte. A termék/termékek visszaküldésének költségei a fogyasztót terheli. Amennyiben sérült csomagolást, vagy terméket/termékeket küld vissza, a vállalkozó külön díjat számol fel a károkért. További kérdései vannak az elállási joggal kapcsolatban, kérem keressen bizalommal az info@eurovyz.hu e-mail címen, vagy keresse fel a Fogyasztóvédelem honlapját.


Jogi nyilatkozat