XXI századi technológia

AZ EV Smart-ot úgy terveztük és gyártottuk, hogy ne csak egy víztisztító legyen a sok közül. Filozófiánk az, hogy a termék minőségi, biztonságos, időtálló, esztétikus és nem utolsó sorban okos legyen. Célunk az, hogy a magyar ivóvizeket még jobbá tenni, és mindig tudja azt, hogy ÖN és családja mit iszik, és miből főz.

Beszállítóink: gondosan válogattuk és leteszteltük Őket. A csomagolástól, a termék vázától, a vezérléstől, a szűrőkig magas minőséget követelünk meg.

Gyártás: precizitás, higiénia, gyorsaság és szigorú tesztelések jellemzik.

Mitől más az EV Smart víztisztító?

Egy termék mássága azon alapszik, ha a régi tapasztalatokat XXI-ik századi technológiával ötvözzük. Az EV Smart egyedi eszközökkel van felszerelve. Ilyen például a beleépített mérőszondák, amelyek mindig információt adnak a bejövő és a kimenő víz összetételéről. Egy aranyozott vízszivárgás érzékelő állandó készültségben figyel, és meghibásodás esetén lezárja a bejövő vizet és figyelmezteti a felhasználót. A baktérium elleni védelmet szolgálja, hogy ha az EV Smart-ot ha nem használják, akkor 12 óránként automatikusan átöblíti magát. Szűrők telítettségét szintén jelzi, és nem engedi, hogy elhasznált szűrőkkel vizet tisztítson. Automatikus kikapcsoló rendszerrel van ellátva, 6 perc használat után leáll. Ez azért fontos, mert annyira halk, hogy nem vesszük észre, hogy működik. Bármilyen rendellenességet észlel, akkor kiírja a hiba okát és a szerviz telefonszámát. Ezek az intelligens eszközök beépítése a biztonságot szolgálja Ön és családja számára. Ezeket a tárolt adatokat egy 2X16 karakteres LCD kijelző olvashatóak.

Exkluzivitás: AZ EV Smart víztisztító berendezés az első a világ piacon, amely egy Wi-Fi modemmel van ellátva és egy jelszóval védet Wi-Fi hálózatott hoz létre. Ehhez a hálózathoz okos telefonnal, tablettel vagy notebook-al csatlakozhat. A XXI-ik században az otthonunkban nem csak okos hűttök, vagy fűtési rendszerek lehetnek, hanem már a legfontosabb dolgot, az ivóvizünket is ellenőrizhetjük e-mailezés vagy közösségi oldalak nézegetése közben, az EuroVyz Hungária Kft.-nek köszönhetően.