Regisztráció

minta_termek_03

Az EV Smart víztisztítóra 2 éves jótállást vállal a fogyasztói és a céges vásárlók számára az EuroVyz Hungária Kft.

A fogyasztói felhasználóknak további lehetőségük van kiterjeszteni a jótállást plusz 1 évre. Ehhez mindössze regisztrálniuk kell, amely ingyen van.Ide kattintva: Regisztrálhat

Ki minősül fogyasztónak?A Ptk. (685. § d) pontja értelmében fogyasztónak minősül mindaz a személy, aki a gazdasági, vagy szakmai tevékenysége körén kívül köt szerződést.

Milyen előnyökkel jár a regisztráció:Talán az egyik legfontosabb, hogy plusz 1 év jótállást kap ajándékba, illetve egy tagságot a prémium ügyfélkörbe.

Prémium ügyfélkör: A Prémium tagok folyamatos nyomonkövetést és figyelmet kapnak. Ilyen például a szűrőcsere és karbantartás, programok és akciók, friss információk a víz minőségéről, tanulmányok, tudósítások biztosítása, új fejlesztéseinkről tájékoztatás.

Telefonos regisztráció: +36704333730
Hétfőtől péntekig 8-16 óráig

Szerviz

Play Video

Elérhetőség:

Tel: +36704333730

E-mail:szerviz@eurovyz.hu

A szervizszolgáltatásunk a tervezés, gyártási és a forgalmazási minőségét éri el. Célunk, hogy a megrendeléstől vagy a hiba bejelentéstől számított legrövidebb időn belül eljussunk Önhöz.

Az EV Smart víztisztító úgy lett tervezve, hogy a karbantartás vagy az esetleges javítás rövid idő alatt megtörténjen az Ön otthonában.

Az EVIDO víztisztítók hivatalos márkaszervize!

A legtisztább felfrissülés minden 
gyerek 
háztartás 
sportoló 
részére!