XXI. századi technológia

AZ EV Smart-ot úgy terveztük és gyártottuk, hogy ne csak egy víztisztító legyen a sok közül! Hitvallásunk, hogy termékünk minőségi, biztonságos, időtálló, esztétikus és nem utolsó sorban okos legyen. Célunk ezzel az, hogy a magyar ivóvizeket még jobbá tegyük, illetve Ön és a családja biztonságba legyen. Mindig tudja, hogy mit fogyasztanak, miből főznek!

Beszállítóink: gondosan válogattuk és leteszteltük Őket. A termék vázától a vezérlésig, a szűrőktől a legkisebb alkatrészekig magas minőséget követelünk meg.

Gyártás: precizitás, higiénia, gyorsaság és szigorú tesztelések jellemzik.

Mitől más az EV Smart víztisztító?

Egy termék mássága azon alapszik, hogy a régi tapasztalatokat XXI. századi technológiával ötvöztük. Az EV Smart egyedi eszközökkel van felszerelve. Ilyen például a beleépített mérőszondák, amelyek mindig információt adnak a bejövő és a kimenő víz összetételéről. Egy aranyozott vízszivárgás érzékelő állandó készültségben figyel, meghibásodás esetén lezárja a bejövő vizet és figyelmezteti a felhasználót. A baktérium elleni védelmet szolgálja, hogy ha az EV Smart-ot  nem használják, akkor 12 óránként automatikusan átöblíti magát. Szűrők telítettségét szintén jelzi, és nem engedi, hogy elhasznált szűrőkkel vizet tisztítson. Automatikus kikapcsoló rendszerrel van ellátva, 6 perc használat után leáll. Ez azért fontos, mert annyira halk, hogy nem vesszük észre, hogy működik. Bármilyen rendellenességet észlel, akkor kiírja a hiba okát és a szerviz telefonszámát. Ezek az intelligens eszközök beépítése a biztonságát szolgálja Önnek és családjának. Ezeket a tárolt adatokat egy 2X16 karakteres LCD kijelzőn olvashatjuk.

Exkluzivitás: AZ EV Smart víztisztító berendezés az első a világpiacon, amely egy Wi-Fi modemmel van ellátva és egy jelszóval védett Wi-Fi hálózatot hoz létre. Ehhez a hálózathoz okos telefonnal, tablettel vagy notebook-kal csatlakozhatunk. A XXI. században az otthonunkban nem csak okos hűtök, vagy fűtési rendszerek lehetnek, hanem már a legfontosabb dolgot, az ivóvizünket is ellenőrizhetjük e-mailezés vagy közösségi oldalak nézegetése közben az EuroVyz Hungária Kft.-nek köszönhetően.