Amit a vízről tudni kell

Az anyukák mindig gondosan megválogatják az élelmiszert a gyerekeiknek. Az ivóvizet is szeretnénk ilyen gondosan és biztonságosan kiválasztani. Mindenkinek szüksége van az egészséges és tiszta ivóvízre! Ebben, mi magyarok szerencsések vagyunk. Hiszen a legfontosabb dolog a világon, az ivóvizünk és az jó! Az, hogy koszos, ez nem igaz! Ezt a megtévesztést csak a haszon érdekében állítják különböző cégek. Vajon miért kerül egy liter vezetékes ivóvíz 1 Ft-ba és egy liter ásványvíz átlagosan 70 Ft-ba? Miért kerül egy Ázsiából behozott engedély nélküli víztisztító átlagosan 100 000 Ft-ba? Jobb minőségű, engedéllyel akár 500 000 Ft-ba? Elgondolkodtató! Szerintünk az ivóvizet nem lehet kihasználni, ahogy az embereket sem. Ezért szeretnénk egy korrekt és hiteles tájékoztatást adni az ivóvízről és a víztisztításról.

A magyar ivóvízben minden ásványi anyag megtalálható, amire a szervezetünknek szüksége van. Rendszeresen ellenőrzik, és magyar jogszabályok biztosítják, hogy mindig megfelelő minőségű legyen. Ezért fejlesztettük ki az EV Smart víztisztítót a magyar vizekre. Figyelembe véve az erre vonatkozó jogszabályokat és az ÁNTSZ szakemberei véleményét, akik tanácsaikkal segítették„az első okos víztisztító”kifejlesztését. Az EV Smart víztisztítóval rendet teremtünk a káoszban és a magyar családok részére is elérhetővé tesszük a minőséget, nem csak tiszta vizet! Megbízható és egészséges terméket kaphatnak korrekt áron.

Akkor miért van szükség víztisztítóra?

Azért, mert, a jó víz nem minden településen van megoldva. Vannak városok ahol az arzén, van ahol a nitrit okoz gondot. Illetve szinte az összes nagyvárost érinti a régi épületeknél az ólom beoldódása. A másik fő probléma az ivóvízzel a másodlagos fertőződés, amely a vízhálózat kora és minősége miatt történik meg (baktériumfertőződés). Az alábbi PDF fájlok letöltésével tájékozathatnak az ivóvíz minőségéről, arzén jelenlétéről (várandósoknak, anyukáknak tájékoztatás) továbbá hasznos tudnivalókkal szolgálnak.